Olcsó és jó klíma

Kíváló és olcsó ?

Vagy kíváló, vagy olcsó !

Hogy hányszor hallottam már… “Kevés pénzért magas minőséget szeretnék!” Nem ép ezekkel a szavakkal, de valahogy így gondolják kedves vásárlóink. Nos, el kell, hogy keserítsem! Nincs kiváló termék, alacsony áron!

Akadhat közepes minőség versenyképes áron, és van drága, de megbízható, magas minőség?. Ez a kereskedelem törvénye. Ha valaki olcsó terméket vásárol, meg kell hogy barátkozzon a gondolattal, hogy elromolhat! Persze mikor romolhat el egy klímaberendezés? Nyáron, amikor használni szeretnénk. Micsoda bosszúság! Azzal is megbarátkozunk, hogy kicsit zajosabb, kicsit rövidebb az élettartama, egy-két év múlva már nem működik túl megbízhatóan, de hát olcsó volt. Nem bánja ugye? Ha elromlik elég kínos felhívni eladónkat, hogy igaz ? Megmondta, nem javasolja mi mégsem hallgattunk rá és most a kánikulában azt szeretnénk, hogy azonnal segítségünkre siessen! Mert hát az üzletbe nem vihetjük vissza a klímát szerelő segítsége nélkül! Néhány napot izzadunk, majd kiveszünk egy nap szabit, de reménykedhetünk lesz még meleg a nyáron és majd ismét élvezhetjük a kellemes hűvöset szobánkban. Néhány órás javítgatás, majd várunk ismét az alkatrészre, majd ismét a szerelőre, a lényeg, hogy nem kellett sokat fizetnünk érte!

Klíma készüléket célszerű csak egyszer megvenni, lehetőleg jó minőséget !

Számoljunk csak egy kicsit! Mennyit is ér az időnk? Természetesen az olcsóból is ki lehet fogni olyat, ami nem romlik el, de vajon ki fogja azt megmondani mennyi az esély, hogy egy olcsó klímaberendezés akár 7-10 évig is probléma nélkül elketyeg a falunkon.

Már csak azt kell mérlegelnünk, meddig tart az öröm, amelyet akkor érzünk, ha pénzt takarítunk meg azzal, hogy olcsó klímaberendezést vásároltunk és meddig tart az a bosszúság, amelyet a meghibásodásokkor tapasztalunk.

 

Egy olcsó készülékre mindig számoljuk rá azt az értéket, amit az időnk ér amikor azzal töltjük, hogy vitatkozunk a szerelővel, hogy telefonálgatunk, szabadságot veszünk ki és takarítunk a szerelő után. Vajon tovább tart a csalódottság? Vajon amikor egy nyár alatt már akár többedszerre romlik el a készülék és azon gondolkozunk, hogy kicseréljük egy drágább, de feltétlenül jobb berendezésre.

Kérje ki tanácsunkat, és mi megkeressük azt a megoldást, amelyben nem kell kompromisszumokat kötnie!

Kattintson és kérje ajánlatunkat az info kukac klima-online.hu e-mail címen!

1 napon belül asztalán lesz a megoldás!

Várjuk jelentkezését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30 44 55 111-es telefonszámon, info@klima-online.hu e-mailen, vagy az ajánlatkérő űrlap kitöltésével. Átbeszéljük klímájával szemben támasztott igényeit és kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.