Online klíma vezérlés távolról?

Ez már nem fikció, hanem a valóság!

Manapság több gyártó is elérhetővé tett a lakosság számára az új szabályzó rendszert a beltéri egységek vezérléséhez és felügyeletéhez. A hagyományos Infra vagy vezetékes távirányító mellett a rendszer bármely helyről használható okos telefonnal, laptoppal, számítógéppel vagy táblagéppel a megfelelő alkalmazás segítségével felhasználóbarát módon.

A felhasználók egy egyszerű és könnyen kezelhető megoldás segítségével, különösebb távközlési és számítástechnikai ismeretek nélkül, távolról irányíthatjuk légkondicionálónkat.

Amire szükség van: a légkondicionáló beltéri egységének rendelkeznie kell ezzel a funkcióval (általában külön beépíthető), valamint, a légkondicionáló kapcsolódjon a lakás WI-FI-re, egy okos telefonra, táblagépre vagy számítógépre, és a szükséges alkalmazás letöltésére.

Több ügyfelünknek építettük be a nyaralóban levő klímába ezt a szerkezetet. Ezzel lehetővé téve, hogy mielőtt elindul a lakásából a nyaralóba, bekapcsolja a klímát hűtés, vagy fűtés üzemmódban.

Az alkalmazás funkciói megegyeznek az otthon vagy az irodában elérhető funkciókkal: start, stop, üzemmód, hőmérséklet beállítás, szobahőmérséklet. Az online kontroll segítségével maximális kényelmet és hatékonyságot érhet el a legalacsonyabb fogyasztás mellett.

Várjuk jelentkezését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30 44 55 111-es telefonszámon, info@klima-online.hu e-mailen, vagy az ajánlatkérő űrlap kitöltésével.

Átbeszéljük klímájával szemben támasztott igényeit és kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.