MSZ/MUZ-EF25VE oldalfali inverteres split klíma

MSZ/MUZ-EF25VE oldalfali inverteres split klíma

Gyártó
Típus
oldalfali inverteres split klíma
Termékkód
MSZ/MUZ-EF25VE

TECHNIKAI ADATOK

Hűtőteljesítmény
2,5 kW
Fűtőteljesítmény
3,2 kW
EER
8,5
COP
4,7
Energiaosztály
A+++
Méret
885x195x299
Zajszint
21 - 36 dB
Garancia

A hőszivattyú funkció lehetővé teszi a helyiségek energiatakarékos fűtését. A nagy hatásfok még alacsonyabb hőmérséklet esetén is csekély energiafogyasztást biztosít. Sok esetben lehetséges a hagyományos fűtésrendszerek hőszivatyúkkal történő helyettesítése.

Abeépített téli szabályzással akár -10°C-ig terjedő hűtőüzem lehetséges. A kültéri készülék ventilátorának sebessége automatikusan csöken, így stabil marad a kondenzációs nyomás.

A DC inverter technológia és a környezetbarát R410A hűtőközeg energiatakarékos üzemmel biztosít egész évben kellemes klímát

Automatikus visszakapcsolás áramszünet esetén
Automatikus szellőző vezérlés: Az automatikus szellőzésvezérlés a teljesíményigényeknek megfelelő levegő mennyiséget biztosít. Röviddel a bekapcsolás után, amikor jelentős teljesítményre van szükség, a készülék automatikusan magasabb fokozatba kapcsol. Amikor a hőmérséklet közeledik a kívánt értékhez, a levegő mennyisége automatikusan csökken.

Az Econo Cool funkcióval energiát takaríthat meg: Hűtés közben a beállított hőmérséklet automatikusan 2°C-szal megemelkedik. Egy különleges szellőtető program gondoskodik az állandó és kellemes klímáról, miközben a hűtési teljesítmény minimálisra csökken.

Heti időzítő

Vízszintes levegő eloszlás

Bruttó ár