Klíma előcsövezés

A feladat

Láthatatlanná tenni a klíma beltéri egysége és a kültéri egység közötti csöveket, vezetékeket. Épülõ, vagy felújítás alatt levõ lakás, iroda, ill. bármilyen helyiség klímatizálásra való elõkészítése. A megrendelõvel egyeztetve, a kiválasztott klíma teljesítményéhez igazodó rézcsöveket és az elektromos összekötõ vezetékeket rejtjük el.
Épülő lakások, ill. házak esetében még a vakolás előtt ajánlatos a klíma csövek elrejtése / előcsövezése.
A munkamenet során a vegytiszta rézcsöveket-szigeteléssel együtt- behelyezzük az általunk vésett falhoronyba, ill. aljzatbetonba. Ebbe a horonyba tesszük még a vízcsövet is, melynek feladata a keletkezett ún. cseppvíz elvezetése. Ezt lehetõség szerint bekötjük a helyiség csatornarendszerébe, vagy kivezetjük a szabadba.
Lakott, ingatlannál is megoldható a rézcsövek falban való elvezetése. Speciális falhoronymarót és hozzávaló nagy teljesítményû ipari porszívót használva.

 

Rézcsövek beszerelése megkezdett méterenként: 8,900,- Ft / m *
Igény szerint elektromos betáp falba vésése: 1,900,- Ft / m
Kondenzvíz más irányú elvezetése: 1,900,- Ft / m

* a méter árak tartalmazzák a munkadíjat, a rézcsöveket szigetelve, a vízcsövet és a kommunikációs vezetékek árait is

Az árak az Áfát nem tartalmazzák.

Kiszállás Budapest területén ingyenesen!

 

Várjuk jelentkezését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 (30) 44 55 111-es telefonszámon, info@klima-online.hu email-en, vagy az ajánlatkérő űrlap kitöltésével. Átbeszéljük klímájával szemben támasztott igényeit és kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.