Klíma szerelés/karbantartás

Klíma tisztítás – Klímakarbantartás

A klímaberendezések karbantartását (klíma tisztítását) évente legalább egyszer, ha fűtésre is használjuk a készüléket, akkor kétszer (tavasszal és ősszel) ajánlatos elvégeztetni. Ha egészségesen akar klímát használni, ha nem akar több áramot fizetni, ha szeret egészséges környezetben élni, és ha megmaradjon készülék garanciája, akkor muszáj szakemberre bízni a klíma tisztítás feladatát is. A klímakészülék üzemeltetése során sok levegő áramlik át a hőcserélőkön keresztül és a levegő sok szennyeződést hoz magával.

Klíma tisztítás – A klíma beltéri egysége

A klíma beltéri egységében megtalálható szűrők felfogják a port és egyéb légúti megbetegedést okozó szennyeződést, ezáltal csökken a légáramlás és kihordhatja a felfogott port. Ezeket időnként tisztítani kell, mert ilyenkor jobban terhelődik a gép és emiatt többet fogyaszthat és csökken az élettartama is. A hőcserélő hűtőbordát is takarítani, fertőtleníteni kell egészségügyi okok ill. a jó szellőzés, helyes működés miatt. Aztán itt van még a kondenzvíz tálca, amiben elszaporodhatnak a baktériumok, a gombák. A helyes karbantartáskor speciális vegyszerrel fertőtlenítünk.

Klíma tisztítás – A klíma kültéri egysége

A klímák kültéri egysége bordázott csőkígyóin keresztül nagyon nagy mennyiségű levegő és por áramlik. Ha koszos a kültéri nem tud megfelelően lehűlni, ezáltal jobban terhelődik a klíma kompresszora, rövidebb lesz a készülék élettartama és több áramot fog fogyasztani, ami nem lesz gazdaságos. Ezért fontos a rendszeres teljes takarítása.
A karbantartás, klíma tisztítás nem csak takarításból, fertőtlenítésből áll. Szükség van ellenőrizni a rendszer helyes működését és környezetvédelmi okokból, hogy megfelelő tömörségű, szivárgás mentes-e a készülék.

A klíma karbantartás tartalmazza:

  • alaptisztítás,
  • kültéri- és beltéri egység tisztítása,
  • szükséges tisztító szerek,
  • fertőtlenítő spray,
  • kifújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése,
  • hűtőközeg mennyiségi ellenőrzése,
  • rögzítő gumibakok ellenőrzése kültéri egységeknél

Mono klíma esetén alap karbantartás: 13 000 Ft
2 db klíma karbantartás: 19 000 Ft
Duál klíma karbantartás: 15 000 Ft
3 db klíma karbantartás: 22 000 Ft
5 db klíma felett egyedi ár


Az árak az Áfát nem tartalmazzák.

Klíma tisztítás – Kiszállás Budapest területén ingyenesen!

 

Várjuk jelentkezését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 (30) 44 55 111-es telefonszámon, info@klima-online.hu email-en, vagy az ajánlatkérő űrlap kitöltésével. Átbeszéljük klímájával szemben támasztott igényeit és kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.